Zidane unnvek spørsmål om Mohamed Salah

Real Madrid er blitt linket til Mohamed Salah den siste tiden, men det ville ikke Madrid-klubbens manager snakke om under pressekonferansen før kvartfinalen mot Liverpool.

6. apr 2021 kl 10.04Einar Kvande

Under sin pressekonferanse foran kvartfinalen mot Liverpool ble Zinedine Zidane konfrontert med Real Madrids interesse for Mohamed Salah, men franskmannen lot seg ikke lure ut på glattisen.

– Salah er ikke min spiller, lød svaret.

– Det jeg er interessert i er kampen, og at vi skal møte spillere som Salah. Jeg tenker ikke på fortiden heller, sa Zidane med referanse til Champions League-finalen i Kiev for tre år siden, da Salah ble skadet av Sergio Ramos og måtte forlate banen allerede i første omgang.

– For Liverpool er dette en annen kamp enn i 2018, og slik er det for oss også, fortsatte Real Madrid-manageren.

– Vi tenker ikke på at Liverpool vil ønske hevn for det som skjedde i 2018. Fortid er fortid. Disse kampene vil være et helt annet scenario for begge lag.

Undervurdert

Zidane føler at hans lag er blitt undervurdert foran de to kampene mot Liverpool. 

– Jeg synes det, svarte han på direkte spørsmål om dette.

– Vi fortjener mer tillit, synes jeg. Men vi må bare fokusere på jobben vår fra dag til dag. Dette laget kommer aldri til å gi opp noe som helst.

Zidane startet sin managerkarriere etter Jürgen Klopp, men har rukket å vinne Champions League tre ganger, inkludert seieren over Liverpool for tre år siden.

– Klopp er en god og erfaren trener. Han har gjort en god jobb i hele sine karriere, og nå med Liverpool. Jeg trenger ikke å kopiere ham, og han trenger ikke å kopiere meg. Men jeg studerer alle trenere og ser hva de gjør. Jeg lærte mye av andre trenere da jeg tok trenerutdanningen min.

Real Madrid-manageren er sikker på at han møter et sterkt Liverpool-lag i kveld, trass i Anfield-klubbens varierende resultater denne sesongen.

– Liverpool er et komplett lag. De er veldig sterke og veldig solide. De er veldig gode til å spille som et lag. De har ingen svake punkter, og de tre spissene er veldig gode.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]