Den første kampen mot Real Madrid kan bli spilt i et annet land enn Spania

For øyeblikket tillater ikke Spania innreise fra Storbritannia, men den spanske regjeringen skal ha en ny vurdering av innreisereglene i slutten av måneden.

19. mar 2021 kl 18.35Einar Kvande

– Vi vet ikke hva som vil skje etter den 30. mars. Vi spiller der de forteller oss at vi skal spille. Vi ville ha foretrukket å spille på Alfredo Di Stefano, men vi får se hva det blir til, sier Real Madrid-manager Zinedine Zidane om det faktum at Real Madrid kanskje ikke får hjemmebanefordel i den første kampen mot Liverpool.

Mellom de to kvartfinalene mot Liverpool skal Real Madrid spille El Clasico hjemme mot Barcelona, men det bekymrer ikke Zidane.

– Det er det samme hvert år. I april spiller du for alt. Men jeg bekymrer meg ikke for dette. Det er hva vi gjør fra dag til dag som motiverer oss. Vi henger med på to fronter, og ønsker å gi alt hver eneste dag for å gjøre det så bra som mulig.

Tror det blir fysisk krevende

Zidane hevder at han vet hva hans lag har i vente fra Liverpool.

–Vi vet det blir to vanskelige kamper. På dette nivået er alle lag vanskelige å møte. Det blir to krevende kamper. Vi kjenner godt til dem. De vil kreve mye av oss rent fysisk. Men vi skal ikke møte dem før etter landskampene. Nå fokuserer vi på kampen mot Celta Vigo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]