– Vi vil ikke bare legge oss bakpå for å trygge resultatet

Real Madrid-veteranen hevder de kommer til Anfield med offensive hensikter.

13. apr 2021 kl 21.10Jens Bessesen

Real Madrid-veteran Luka Modric sier på pressekonferansen foran onsdagens møte med Liverpool at de ikke vil legge seg bakpå mot Liverpool.

– Jeg ser for meg at det blir en veldig krevende kamp. Vi må prestere veldig bra og gjøre det samme vi gjorde i første kamp. Vi er her for å vinne kampen, vi vil ikke bare legge oss bakpå for å trygge resultatet, sier Modric ifølge Ian Doyle i Liverpool Echo.

Også manager Zinedine Zidane venter en tøff kamp på Anfield.

– Vi vet hva slags kamp vi kan forvente i morgen. Vi vet det blir vanskelig, men vi er forberedt, sier han.

Tøft kampprogram

Real Madrid måtte i helgen gjennom et knalltøft El Clasico i fryktelig vær mot rivalen Barcelona. Madrid-klubben kom seirende ut av toppkampen, men Zidane var klar på at det hadde kostet.

– Vi må prøve å takle det så godt vi kan. Hvor enn vi drar, prøver vi å vinne. Vi er vant til å være helt på grensen fysisk, og vi er klare for å levere en ny prestasjon i morgen, sier Zidane, som onsdag slipper å møte opp på Anfield foran 50.000 hjemmesupportere. 

– Vi kan ikke gjøre noe med det. Vi hadde ikke supportere i første kamp heller. Vi må akseptere det og gjøre jobben uten tilskuere‚ sier han. 

Valverde er klar

I helgen mistet Real Madrid Lucas Vazquez til langtidsskade. I tillegg må de klare seg uten Sergio Ramos, Raphael Varane, Eden Hazard og Dani Carvajal. Luka Modric mener skadene bare styrker samholdet i laget.

– Vi sliter med mange skader, men de er del av fotballen. Det er tøft når du har så mange ute, men det bare samler oss enda mer, sier han. 

Zidane kunne imidlertid bekrefte at Fede Valverde er spilleklar etter å ha fått en smell i helgen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]