– Han fikk meg til å tenke

Pep Guardiola sier at Jürgen Klopp har bidratt til å gjøre ham til en bedre manager.

13. mai 2021 kl 17.46Einar Kvande

Pep Guardiola avslører at Jürgen Klopp var en av de første han fikk gratulasjoner fra da Manchester City kunne juble over å ha vunnet Premier League 2020/21 tirsdag kveld, etter at Leicester slo Manchester United.

Guardiola sier at Liverpools tyske manager har vært en inspirasjonskilde for ham, og han hevder at rivalen i Liverpool har bidratt til å gjøre ham selv til en bedre manager.

– Jeg setter stor pris på gratulasjonsmeldingene jeg fikk fra Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti. Jeg har ikke hatt tid til å svare på dem ennå, men jeg vil gjøre det i dag, sier Guardiola til Daily Mail.

– Jeg beundrer disse to managerne. Klopp har vært en inspirasjon for meg, med lagene han har hatt i Dortmund og Liverpool. Han har gjort meg til en bedre manager.

– Han fikk meg til å tenke på hvordan jeg skulle få mer ut av kampene og hvordan jeg skulle beseire motstanderen.

Guardiola, hans spillere og stab var samlet på City Football Academy for å feire ligamesterskapet etter at Leicester vant på Old Trafford.