Henderson tilbake i trening med laget

Liverpool-kapteinen har vært ute med en lyskeskade siden februar.

21. mai 2021 kl 20.23Einar Kvande

Bildene fra dagens Liverpool-trening viser Jordan Henderson som sparker ball sammen med sine lagkamerater for første gang siden han fikk en lyskeskade i februar. Hendo fikk skaden da Liverpool tapte Merseyside-derbyet, måtte opereres, og har vært uten siden.

– Det har vært en god dag. Jeg er så glad for å være tilbake med guttene, skriver Liverpool-kapteinen på Twitter.

Selv om Henderson nå er tilbake i trening, er han ikke aktuell for å spille mot Crystal Palace i sesongens siste kamp på søndag. 

Jürgen Klopp har tidligere slått fast at midtbanespilleren ikke vil spille mer denne sesongen, selv om han skulle trene med resten av laget før Palace-kampen. Henderson har imidlertid nå en god sjanse til å rekke EM.