– Jeg har ikke signert for en annen klubb

Les Georginio Wijnaldums følelsesladede avskjedshilsen til Liverpool-fansen.

23. mai 2021 kl 22.32Einar Kvande

Georginio Wijnaldum har lagt ut en sterk avskjedshilsen til Liverpool-fansen på sin Twitter-konto. Der skriver han som følger:

«Det er sterke følelser i sving akkurat nå. Jeg er veldig glad for at vi klarte tredjeplassen og sikret Champions League-fotball for klubben neste sesong.

På den annen side kjemper jeg for å holde tilbake tårene. Folk i Liverpool har vist meg så mye kjærlighet de fem siste årene. Det er veldig vanskelig å ta farvel.

Fansen som synger mitt navn, trofeene vi vant, jeg kommer aldri til å glemme de utrolige tingene vi oppnådde med denne fantastiske klubben. Vi har delt uforglemmelige øyeblikk sammen. Ingen kan noen gang ta dem fra oss.

Jeg hadde elsket å fortsatt som Liverpool-spiller i mange år til, men dessverre gikk det annerledes. Jeg må starte på et nytt eventyr.

Jeg har ikke signert for en annen klubb. Alle vet at alt kan skje i fotball. Situasjonen akkurat nå er at fra 1. juli er jeg ikke Liverpool-spiller lenger. Vi får se hva jeg gjør de neste par ukene. Jeg kommer til å hvile litt, og så dra avgårde med landslaget.

Jeg vil komme tilbake med min versjon av hvorfor det er blitt slik. Fansen fortjener å vite historien som ligger bak.»