– Situasjonen til Gini er komplisert

Liverpool-kaptein Jordan Henderson avslører at han ikke har peiling på om Georginio Wijnaldum forlater Liverpool eller ei.

23. mai 2021 kl 10.47Einar Kvande

I sin spalte i Liverpools kampprogram til dagens ligaavslutning mot Crystal Palace har Jordan Henderson skrevet en hyllest til Georginio Wijnaldum. Der avslører Liverpool-kapteinen at han ikke vet om Gini fortsatt vil være hans lagkamerat neste sesong eller ei.

– Situasjonen til Gini er komplisert. Han vil om kort tid stå uten kontrakt, og det er en sak han må løse på en eller annen måte. Det er åpenbart at dagens kamp kan bli hans siste for Liverpool, slår Hendo fast.

– Om det er den siste kampen hans for Liverpool, og også om det ikke er det, bør alle som liker Liverpool erkjenne hvilken viktig rolle Gini har spilt i alt vi har oppnådd de siste sesongene. Hans bidrag har vært enormt. Det vet jeg bedre enn de fleste, som har spilt ved hans side på midtbanen så mange ganger. Han har vært en viktig brikke i hver eneste kamp at han spilt i den røde trøya.

– Ikke bare har jeg stor respekt for Gini, jeg  er også svært takknemlig for alt han har bidratt med. Han har vunnet Premier League, Champions League, supercupen og klubb-VM. Han har vært en vidunderlig lagkamerat og en strålende leder. Det har vært et privilegium å spille ved hans side, lyder hyllesten fra Hendo.