– Han er arkitekten bak vår suksess - vi har bygd dette Liverpool-laget på hans bein, lunger, hjerne og store, vidunderlige hjerte

Jürgen Klopp vet fortsatt ikke hvor Georginio Wijnaldum kommer til å spille neste sesong.

22. mai 2021 kl 20.57Einar Kvande

Georginio Wijnaldum kan spille sin siste kamp for Liverpool, når Crystal Palace kommer på besøk til Anfield i morgen. I kampprogrammet til matchen innrømmer imidlertid Jürgen Klopp at Gini fortsatt ikke har fortalt Liverpool om han ønsker å fortsette karrieren i klubben eller ei, etter denne sesongen.

Wijnaldum, som har vært i Liverpool siden 2016, står uten kontrakt til sommeren, og det er lenge siden samtalene med Liverpool om en ny avtale gikk i vranglås.

Bayern München er det siste laget som er nevnt i forbindelse med nederlenderen, mens han lenge har vært linket til Barcelona.

– I spillerstallen har vi en svært viktig spiller som vil stå uten kontrakt med oss, slår Klopp fast i kampprogrammet.

Har fortsatt ikke bekreftet at han forlater Liverpool

– Du skal aldri si aldri, og når jeg skriver dette har han fortsatt ikke bekreftet hva hans intensjoner for neste sesong er. 

– Gini Wijnaldum. En LFC-legende nå og for alltid. Det denne personen - denne vidunderlige, glade og rause personen - har gjort for vårt lag og vår klubb kan ikke oppsummeres med ord. Sannheten er at engelsken min ikke strekker til.

– Han er arkitekten bak vår suksess - vi har bygd dette Liverpool-laget på hans bein, lunger, hjerne og store, vidunderlige hjerte. 

– Dersom - og det er fortsatt et stort dersom - han forlater oss, gjør han det med visshet om at hans lagkamerater for evig er takknemlige for å ha hatt dette spesielle mennesket i livene våre. Jeg elsker ham, og han vil alltid være familie for meg.