– Jeg så på klokka og ropte «kom deg opp»

Det var ikke Jürgen Klopp, men keepertrener John Achterberg som beordret Alisson om å gå opp på det siste hjørnesparket.

17. mai 2021 kl 18.44Øystein Tronstad

– Jeg så på klokka, 94, og jeg tenkte at dette ville bli det siste sparket på ballen. Vi måtte vinne, så jeg ropte «kom deg opp, kom deg inn i boksen» til han (Alisson), sier keepertrener John Achterberg til Liverpoolfc.com.

Etter kampslutt på søndag uttalte Jürgen Klopp at han ikke fikk med seg hvem som ba Alisson om å bli med opp på Trents hjørnespark.

– Jeg så bare på corneren. Jeg vet ikke nøyaktig hvem som gjorde det. Jeg så Ali begynte å komme fremover. Det eneste jeg bidro med i forhold til scoringen var at jeg ikke ropte at han skulle bli værende i målet. Jeg lot ham bare løpe opp.

Ingenting å tape

Det er mandag på AXA Training Centre og Liverpool har akkurat returnert med tre viktige poeng, etter en vill og emosjonell avslutning på the Hawthorns.

– Jeg er så glad på hans vegne, men også for hele laget. Vi fortsatte å kjempe, skapte sjanser men kunne ikke omsette dem. Motstanderen gjorde det vanskelig for oss. 94 minutter og ingenting å tape, sier Achterberg.

Liverpool må omstille seg raskt for alt onsdag venter Burnley på Turf Moor. Søndag 23. mai går siste serierunde mot Crystal Palace på Anfield. Med tre poeng mot West Bromwich har de røde det i egne hender.

– Det var virkelig viktig for å fortsatt være med i kampen. Vi trengte å vinne, alle visste det. Etter kampen var det mange følelser. Du kunne se det.