Flere klubber er ute etter Grujic

Porto jobber med finansieringen, for å legge inn et bud på serberen.

6. jun 2021 kl 17.05Einar Kvande

Liverpool Echo melder at det ligger an til budkrig om Mark Grujic, da Liverpool er villige til å selge midtbanespilleren i sommer. 

Grujic hjalp Porto til kvartfinalen i Champions League under sitt utlånsopphold denne sesongen, og hans innsats i 1/8-finalen mot Juventus er blitt lagt merke til av flere klubber i Serie A og Bundesliga, som har meldt sin interesse for 25-åringen.

Echo forstår det slik at flere klubber over tid har vært i kontakt med Liverpool om en mulig permanent overgang for midtbanespilleren. 

Porto forbereder bud

Porto var så fornøyd med Grujic sine prestasjoner i andre halvdel av sesongen at de har begynt å forberede et bud. Porto ønsket i utgangspunktet å låne Grujic en sesong til, men Liverpool foretrekker en permanent overgang. Derfor er nå portugiserne i ferd med å selge midtbanespilleren Sergio Oliveria til Fiorentina for 20 millioner euro, og disse pengene skal øremerkes et Grujic-kjøp. 

Liverpool vil kreve rundt 20 millioner pund for spilleren som var Jürgen Klopps første spillerkjøp som Liverpool-manager.

Grujic har vært på fire utlånsopphold i sin tid i Liverpool, og har kun spilt to førstelagskamper for de røde siden desember 2017.