Flere klubber ønsker å sikre seg ung Liverpool-forsvarer denne sommeren

Sepp van den Berg er en ettertraktet mann etter å ha imponert i Championship i den nylig avsluttede sesongen.

1. jun 2021 kl 16.47Einar Kvande

Tenåringen Sepp van den Berg opplever interesse fra flere klubber foran neste sesong, etter et vellykket låneopphold hos Preston North End i andre halvdel av 2020/21. Nederlenderen spilte 16 kamper i Championship. Midtstopperen startet oppholdet i Lancashire-klubben som høyreback, før han avsluttet sesongen som høyre vingback.

Liverpool vurderer nå hva som skal være nederlenderens neste steg i karrieren, ettersom så mange klubber er ute etter forsvarsspilleren deres.

Preston vil gjerne ha 19-åringen tilbake til Deepdale, og har allerede kontaktet Liverpool om at klubben ønsker nederlenderen på et nytt låneopphold kommende sesong. Men det er en rekke andre klubber som også viser interesse for ham, inkludert andre Championship-klubber, melder Liverpool Echo.

Lokalavisen melder at Anfield-klubben også er blitt kontaktet av klubber i Tyskland og Sveits angående spilleren. 

Sepp van den Berg kom til Liverpool fra PEC Zwolle for to år siden, og kostet da 1,3 millioner pund. Han debuterte for Liverpools førstelag i en ligacupseier over MK Dons. Han har også spilt mot Arsenal og Aston Villa i ligacupen, og mot Shrewsbury i FA-cupen. 

Denne sesongen spilte han to ganger for Liverpool U21 i EFL Trophy, mens han satt på benken for førstelaget i ligacupkampen mot Lincoln City i september.