– Jeg føler meg bra

Jordan Henderson var meget glad for å få 45 minutter med kamptrening mot Romania.

6. jun 2021 kl 23.26Einar Kvande

Jordan Henderson spilte i kveld sine første 45 minutter med fotball siden lyskeoperasjonen i februar, og sa etter 1-0 over Romania at han føler at han blir sterkere hele tiden.

– Jeg føler meg i veldig fin form, sa Henderson til BBC 5 Live etter kampen.

– Det var en fornøyelse å være tilbake på banen. Jeg kom helskinnet gjennom 45 minutter for første gang på lenge, så jeg er fornøyd med det og jeg følte meg i ganske god form under kampen. Det er jeg henrykt over. Nå får jeg en uke til med trening foran den første kampen i EM, og forhåpentligvis restituerer jeg meg kjapt.

– Jeg trengte ikke ta noen risiko med å spille i privatlandskampen mot Østerrike. Jeg har trent hardt med England-troppen, og følte meg ikke 100 prosent foran den kampen. Vi mente det var smartest å droppe den kampen og bli klar til Romania-kampen, og jeg følte meg i fin form nå, og det var viktig. Vi tok den riktige avgjørelsen. Nå blir jeg sterkere for hver dag som går.

Henderson misbrukte et straffespark mot Romania. Et straffespark som Dominic Calvert-Lewin egentlig skulle ha tatt. 

– Jeg var sikker på at jeg skulle score, men det var en god redning. Det var ikke noe godt straffespark. Skuddet kom i en god høyde for keeperen, men jeg tar det ikke så tungt. Det hadde selvsagt vært fint å score i comebacket.