Melder at Gini har bestemt seg for PSG

Nederlenderen snur ryggen til Barcelona.

6. jun 2021 kl 12.10Einar Kvande

Transfer-guru Fabrizio Romano melder på Twitter at Georginio Wijnaldum har bestemt seg for å skrive under for Paris Saint-Germain. Barcelona har ingen intensjon om å øke sitt tilbud etter at de ble enige med Wijnaldums representanter for to uker siden, og hadde planlagt den medisinske testen.

PSG-manager Mauricio Pochettino skal ha ringt Gini en rekke ganger de siste døgnene, og Gini skal ha akseptert tilbudet i løpet av natten.

Hos PSG har Wijnaldum fått en kontrakt til 2024, der lønnen hans vil være over det dobbelte av det han ble tilbudt av Barca.

Paris-klubben jobber nå for å få unna de neste stegene i prosessen, inkludert den medisinske testen. PSG ønsker at Gini skal signere kontrakten så snart som mulig.

Mirror melder at Wijnaldum skal ha besøkt PSG-manager Mauricio Pochettino i hans hjem for å holde samtaler om en overgang. Dermed ligger det an til litt av en helomvending, da PSG ser ut til å ha kapret midtbanespilleren rett foran nesen på Barcelona.

Wijnaldum forlater Liverpool når kontrakten hans løper ut i slutten av denne måneden, etter at han vant både Champions League og Premier League med Anfield-klubben.