Derfor spilte ikke Caoimhín Kelleher på tirsdag

Flere stusset over at det kun var Karius og Adrián som voktet målene i tirsdagens trenignskamper.

22. jul 2021 kl 14.06Øystein Tronstad

På tirsdag voktet Loris Karius buret mot FC Wacker Innsbruck og Adrián sto mot Stuttgart. På benken satt Harvey Davies, men hvor var Caoimhín Kelleher?

– Jeg hadde en liten smell i kneet, men det er ikke noe alvorlig. Jeg er tilbake nå og klar for å spille, sier Kelleher til Liverpoolfc.com.

22-åringen bekrefter at han er spilleklar til møtet med Mainz fredag kveld, i det som blir et steg opp i intensitet for de røde.

– Det tror jeg absolutt. 30 minutterskampene var bra, men i morgen kveld kommer den første testen med 90 minutter og et nivå opp i intensitet også. Det blir bra for oss og det blir godt å komme i gang med sesongen.

Back to basics

Målvakten imponerte da han fikk sjansen forrige sesong. Han spilte to kamper i Premier League og to i Champions League. På treningsleiren forsøker han å bygge videre på dette, i samarbeid med John Achterberg og Jack Robinson.

– Jeg tror mest det har handlet om «back to basics». Det handler om å forsøke å få skarpheten tilbake, så vi har gjort øvelser for alt mulig. Vi prøver å komme tilbake til der vi var før sesongen endte, komme i kampform og jobbe med avgjørelsene.

Kampen mot 1. FSV Mainz 05 kan du se på LFCTV GO og VG+ Sport med avspark fredag 18:15.