Forventer aktivitet rundt Shaqiri denne uken

Det har vært stille rundt Xherdan Shaqiri etter EM, men nå forventes det mer interesse.

26. jul 2021 kl 11.11Jens Hapnes Rege

Det har vært stille rundt Xherdan Shaqiri etter at hans Sveits røk ut i kvartfinalen i europamesterskapet, men nå forventes det mer aktivitet rundt kraftpluggen. 

Neil Jones skriver på Twitter at interessen i Shaqiri antas å spisse seg til denne uken. Sevilla, Villarreal, Lazio og Napoli skal være blant klubbene som er interesserte i 29-åringen. 

Godt EM

Europamesterskapet var ekstra viktig for Liverpool-spillerens del i jakten på en overgang til en ny klubb, og han senket ikke prisen sin i mesterskapet. 

Sveitseren scoret to mål for landet sitt i gruppespillets siste og avgjørende kamp mot Tyrkia, og scoret også utligningen i kvartfinalen mot Spania. Sveits røk til slutt ut etter å ha tapt straffekonkurransen mot spanjolene.

STOR ANLEDNING: Shaqiri har vist at han er en mann for de store anledningene.

STOR ANLEDNING: Shaqiri har vist at han er en mann for de store anledningene.

Det er over tre uker siden spillerens landslag røk ut av mesterskapet, og det forventes at han slutter seg til treningsleiren snart.

Tidligere i vinduet har Liverpool solgt spillere, blant dem Harry Wilson, Marko Grujic og Taiwo Awoniyi, for over 30 millioner pund. Klubben håper å få rundt 15 millioner pund for Shaqiri.