– Jeg er veldig glad, men litt skuffet over resultatet

Liverpools nye midtstopper var glad for å debutere, men skulle helst holdt buret rent og vunnet.

20. jul 2021 kl 22.23Øystein Tronstad

Liverpool åpnet sommersesongen med to uavgjorte, først mot FC Wacker Innsbruck, og mot VfB Stuttgart. I den siste kampen fikk vi se Ibrahima Konaté ta på seg den røde kampdrakta for første gang.

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan den nye midtstopperen presenterte seg, men det kom ikke som noen overraskelse.

– Ibou var veldig bra. Akkurat som forventet, det er slik han ser ut på trening, var meldingen fra tyskeren på LFCTV.

Ville vinne

Hovedpersonen selv var også fornøyd etter sine første 30 minutter i røde, men vinnerskallen skulle helst sett at Liverpool vant.

– Jeg er er veldig glad. Det er et uforglemmelig øyeblikk for meg, selv om det var uten supporterne våre, men jeg er veldig fornøyd, sier Liverpools sommersignering til LFCTV etter debuten.

– Men jeg er litt nedfor også, veldig misfornøyd, fordi vi ikke vant. Men det går bra, jeg er glad.

HØYREIST: Fysikken og farten er på plass hos den tidligere RB Leipzig-stopperen.

HØYREIST: Fysikken og farten er på plass hos den tidligere RB Leipzig-stopperen.

22-åringen dannet stopperpar i minikampen (30 minutter) ved siden av 20-årige Rhys Williams.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan laget spilte. Kommunikasjonen med alle var dog, og steg for steg vil vi bli bedre. Det var den første kampen i preseason og vi er klare for den neste.

Full kamp foran fans neste gang

Allerede fredag vil Liverpool teste seg mot Mainz, Jürgen Klopps gamle klubb. Det vil også bli en annen test siden det vil spilles vanlig kamp (90 minutter).

I tillegg vil det være supportere på tribunen. Dagens kamper gikk for lukkede dører, selv om en gruppe heldige hadde god utsikt fra den lokale restauranten i området.

– Det er det beste. Covid har pågått lenge nå. Det er trist for alle i verden, og for fotballspillere er det leit fordi du får ikke spille foran fansen. Det vil gi oss et nytt nivå. Jeg tror supporterne var lei seg for at de ikke kunne være her med oss, og de vil bli viktige for oss.