Trent Alexander-Arnold etter forlengelsen– Jeg lever drømmen min

Scouseren er tydelig på at han lever drømmen sin med barndomsklubben.

30. jul 2021 kl 18.47Jens Hapnes Rege

Fredag kveld kom nyheten om at Trent Alexander-Arnold har forlenget kontrakten sin med Liverpool FC. 

Scouseren blir en av klubbens best betalte spillere, og avtalen strekker seg i fire ytterlige år til 2025. 

Selv om han allerede som 22-åring har oppnådd det meste som en fast brikke i laget ser han fortsatt på det som en ære å få en ny kontrakt med klubben. 

Beæret

– Det er en ære å få muligheten og tilliten, det var ikke noe å tenke på for min del. Det var alltid et godt alternativ for meg slik ståa er i klubben og hvor jeg er i karrieren min. Jeg er veldig fornøyd, innleder han i et intervju med Liverpools hjemmeside etter kontraktsforlengelsen.  

– Det er den eneste klubben jeg noen gang har tenkt på, så å få være her lenger er fantastisk for meg. Det er et stolt øyeblikk, og å bli vist den tilliten fra klubben og støtteapparatet er en utrolig følelse. 

22-åringen sier at det ikke har vært noen problemer i forhandlingene, selv om han lar andre representanter ta seg av det. 

– Jeg prøver å fokusere på fotballen, og det har vært enkelt så langt. Vi har alltid møttes på gode premisser og det har gått knirkefritt.

I ØSTERRIKE: Trent tilbringer dagene i nydelige Tirol med resten av laget.

I ØSTERRIKE: Trent tilbringer dagene i nydelige Tirol med resten av laget.

Har oppnådd mye

Selv om han nærmer seg 200 kamper i den røde drakta er det fortsatt noe helt eget å ikle seg den. 

– Det er fortsatt spesielt å ta på seg Liverpool-drakta. Jeg vet hvor mange som prøver på det - det er så utrolig vanskelig å klare det - og det betyr så mye for meg å gjøre det. Å gjøre det på ukentlig og daglig basis er fantastisk.

Han omtaler situasjonen som en drøm. 

– Jeg har oppnådd utrolig mye, og har oppnådd så mange av drømmene mine. Jeg lever drømmen, og får være rundt spillere og trenere i verdensklasse hver dag.