– Jeg er uten smerter og klar for å spille igjen

Trent Alexander-Arnold er tilbake for fullt etter skaden.

19. jul 2021 kl 22.28Arild Skjæveland

Trent Alexander-Arnold skadet seg på verst tenkelige tidspunkt for sin egen del – bare 11 dager før England skulle spille sin første kamp i et EM som i all hovedsak gikk på hjemmebane for engelskmennene.

Skaden kan være godt nytt for Liverpool, nå som høyrebacken har fått en hel sommer med fri og mulighet til å lade batteriene før den neste sesongen. Han skal være helt bra etter lårskaden sin, og melder selv at han er helt spilleklar dagen før første treningskamp i sesongoppkjøringen.

– Jeg er helt uten smerter, og har jobbet mye med rehabilitering sammen med fysioterapeutene og det medisinske apparatet i sommer. Det har vært bra for meg, sier Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com

– Jeg føler meg i god form, frisk og er tilbake i full trening, så det er bra, sier han videre.

– Jeg har hatt noen økter med guttene nå, og føler meg bra nok til å spille. Det er en avgjørelse som er opp til manageren, støtteapparatet og det medisinske apparatet. De får ta en prat og se om det er verdt å ta sjansen, sier han før tirsdagens to treningskamper mot FC Wacker Innsbruck og Stuttgart.

– Dersom det ikke skjer, så kommer det en kamp på fredag. Det handler om å kanskje få noen få minutter på tirsdag, og så spille mer på fredag. Uansett, så skal jeg være klar.

Glad for å ha Virgil tilbake

Virgil van Dijk er nå tilbake for fullt sammen med lagkameratene. Han spilte ikke igjen etter oktober forrige sesong, da han skadet kneet mot Everton etter Jordan Pickfords skrekktakling i Merseyside-derbyet på Goodison.

Vi har sett nederlenderen tilbake i trening sammen med laget, og det er tydelig at han er en viktig mann i troppen, både på og utenfor banen.

– I og rundt laget, så gjør han en så stor forskjell for oss. Han er en utrolig fyr, og en utrolig spiller, og innflytelsen hans på oss er stor. Han vet det selv også, og vet hvilken rolle han har i laget. Han er en leder, og en av kapteinene. Han er en stor del av laget og alle er veldig glade for å ha ham tilbake på trening og rundt laget, sier Alexander-Arnold.