– Jeg blir bedre for hver dag som går

Trent Alexander-Arnold med en oppdatering på lårskaden.

3. jul 2021 kl 23.10Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold haltet av banen i sluttminuttene av Englands privatlandskamp mot Østerrike den 2. juni. Scouseren fikk skaden da han foretok en klarering. En undersøkelse dagen etter kampen avslørte at 22-åringen hadde fått en grad to avrivning av quadriceps-muskelen på fremsiden av det ene låret. Liverpool-backen måtte dermed trekke seg fra Englands EM-tropp, og har isteden drevet med rehabilitering på AXA Training Centre.

Under Englands EM-kvartfinale mot Ukraina i kveld var scouseren gjest hos BBC Sport, hvor han kom med en oppdatering på skaden og sin egen situasjon bare ni dager før Liverpool starter preseason-treningen. Høyrebacken avslørte at han har fin fremgang med tanke på å være tilbake i trening den 12. juli.

– Hver dag er et nytt steg. Jeg blir bedre for hver dag som går. Det blir godt å komme igang med preseason, sa Liverpool-forsvareren.

– Jeg har fått noen uker med hvile, og nå gleder jeg meg til den nye sesongen kommer igang. Vi skal ta ting videre derfra.

Skuffet over å ikke være med i EM

England slo Ukraina 4-0 i kvartfinalen, og er nå klare for semifinale mot Danmark på onsdag.

– Det er skuffende for meg personlig å ikke kunne være med i EM, men jeg blir glad når jeg ser guttene gjøre det så bra, og ser at hele nasjonen støtter dem, sa Alexander-Arnold.

– Støtten laget har fått fra alle hold er utrolig. Jeg kjenner alle spillerne, etter å ha vært med i troppen noen uker selv, og jeg vet de vil gjøre hele nasjonen stolt.