– Jeg vet at jeg konkurrerer med verdens beste venstreback

Etter å ha hatt korona og flere skader, er Kostas Tsimikas klar for å kjempe mot det han mener er verdens beste venstreback.

14. jul 2021 kl 15.29Øystein Tronstad

Kostas Tsimikas ankom Liverpool forrige sommer, men sykdom og skader gjorde at supporterne fortsatt ikke har sett så mye til venstrebacken.

«Robbo» er verdens beste

Det hjelper heller ikke at 25-åringen har bunnsolide Andy Robertson foran seg i køen på backplass.

– Jeg vet at jeg konkurrerer med verdens beste venstreback. Det motiverer meg til å gjøre jobben min hver dag, å fortsette å stå på og jobbe hardt for å be så god som jeg kan bli, sier Tsimikas til Liverpoolfc.com.

Den greske landslagsspilleren innrømmer at hans første tid i England ikke ble som forventet, og at det var krevende.

– De første seks månedene var svært vanskelige for meg fordi jeg hadde COVID og to skader, men andre halvdel var veldig bra. Jeg trente hardt og kom tilbake fra skadene. Nå er jeg klar og i form til å gi alt for dette laget, og hjelpe dem å nå våre mål.

Vil ha mer spilletid

I Premier League ble han kun involvert i to kamper. Før han ble klar for Liverpool i august 2020, var det mange stemmer som ropte etter et alternativ på venstresiden.

– Jeg er svært glad for å være tilbake med gutta, alt er veldig bra. Treningen er skikkelig hard og intenst, men det vil hjelpe oss mye.

– Mitt mål for neste sesong er først og fremst å holde meg skadefri. Etter det er det å spille flere kamper og hjelpe laget.