Alisson Becker har satt navnetrekket sitt på en ny langtidskontrakt

Alisson Becker er den siste i rekken av sentrale spillere som har signert en ny langtidsavtale med Liverpool, og han har signert for hele seks år!

4. aug 2021 kl 17.57Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold og Fabinho har allerede gjort det, og nå har også Alisson Becker satt navnetrekket sitt på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Det bekrefter Anfield-klubben på sine offisielle nettsider.

Ifølge Paul Gorst i Liverpool Echo strekker den nye kontrakten seg helt frem til sommeren 2027. Målvakten har altså bundet seg til Anfield-klubben for seks nye år. Alisson vil da være 34 år gammel.

– Jeg kastet ikke bort mye tid på å tenke på dette. I løpet av de siste tre årene har jeg lært meg å stole både på meg selv og klubben. Familien min og jeg er veldig lykkelige her. Mine barn har slått rot i England, og vokser opp på engelsk vis. Vi er veldig glade, og jeg er veldig glad for at jeg kan fortsette å jobbe her. Jeg akter å gjøre en god jobb. Jeg er veldig glad for at avgjørelsen er tatt. Det var ikke vanskelig, sier Alisson til Liverpoolfc.com.

Har satt seg høye mål

Brasilianeren ble hentet fra AS Roma sommeren 2018. Han har vunnet Premier League, Champions League og klubb-VM med Liverpool. 28-åringen har spilt 130 kamper for Anfield-klubben. Han har holdt buret rent i 57 av disse, og ingen glemmer at han scoret det viktige vinnermålet mot West Bromwich Albion dypt på overtid mot slutten av forrige sesong. Scoringen som mange vil hevde sendte Liverpool til Champions League.

– Vi har satt oss nye mål, og det er høye mål. Nemlig å vinne alt vi spiller for, både Champions League, Premier League, cupene, alt. Vi starter med det som målsetting. Det avhenger selvsagt av våre prstasjoner ute på banen. Vi vil gi 100 prosent for å klare det. Vi skal presse oss enda hardere, og gå for dette, sier målvakten.