Sensasjonelle laktat-tester, og brasilianerne vil få spilletid mot Bologna

Jürgen Klopp avslører at Alisson Becker, Fabinho og Roberto Firmino blir å se i aksjon i torsdagens kamper mot Bologna.

4. aug 2021 kl 16.37Einar Kvande

De tre brasilianerne sluttet seg til Liverpools treningsleir i Evian i helgen, og vil sannsynligvis spille en halvtime hver i torsdagens to kamper mot italienske Bologna.

– De vil få spilletid. Vi må benytte kampene nå. Vi får se. Vi skal spille to kamper på 60 minutter, og mellom de to kampene skal vi ha en times pause, så vi kan gi dem 30 minutter spilletid, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Ali kan kanskje komme til å spille litt lenger, men 30 minutter er trolig nok for ham også i hans første kamp etter sommerferien. Det er fint at vi kan gi alle spilletid. Flesteparten av spillerne vil selvsagt spille en time, men de som kom tilbake sent vil maksimalt få 30 minutter. Det er fint.

Svært gode laktat-tester

Klopp ble spurt om formen til de tre brasilianerne etter ferien.

– La meg si det slik, på tre og en halv uke kan ikke kroppen din forfalle veldig mye, selv om du prøver på det. Vi har selvsagt tatt laktat-testen, og verdiene var sensasjonelle. Da snakker jeg om Bobby og Fab. Målvaktene tar ikke testen. De ser bra ut, og er i form. 

– Jeg tror både Bobby og Fab har høye ambisjoner for den kommende sesongen. Fab har akkurat signert en ny kontrakt, og Bobby er Bobby. Når noen tror han har noen sekunder med ballen er Bobby der med en gang. Det så vi under formiddagsøkten i dag. 

– Det er hyggelig å ha dem her. De ser veldig bra ut. Nå starter den avgjørende delen av preseason, når alle er på plass her. Vi har rundt 10 dager og fire kamper til å forberede oss for sesongen. Det vil vi forsøke å gjøre i de to kampene mot Bologna og de to kampene mot Bilbao og Osasuna. Så venter Norwich. Det er ikke så lenge igjen nå. Vi må bli klare.