Burnley-sjefen mente laget hans ble snytt for straffe

Sean Dyche var fornøyd med måten laget hans spilte på Anfield.

22. aug 2021 kl 08.41Arild Skjæveland

Burnley hadde fått med seg poeng på sine to siste besøk til Anfield før lørdagens oppgjør. De klarte uavgjort den sesongen Liverpool vant tittelen, og stoppet de helrødes rekke på 68 ubeseirede ligakamper på Anfield forrige sesong.

Det som var felles for de to kampene, var at det ble spilt for tomme tribuner. Slik var det ikke på lørdag, da Anfield endelig var fullsatt igjen for første gang siden mars 2020.

Sean Dyche snakket om atmosfæren da han møtte pressen etter kampen.

– Vi gjorde det vanskelig for dem. Jeg synes vi håndterte atmosfæren – for den var elektrisk før kampen, sa Dyche på pressekonferansen.

– Vi håndterte det bra, og jeg synes vi spilte bra. Vi skapte sjanser, og forsvarte oss bra, sier han videre.

Følte seg snytt for straffespark

Burnley-manageren mente laget hans burde hatt straffespark da Dwight McNeil gikk i bakken inne i straffefeltet i duell med Trent Alexander-Arnold.

Dommer Mike Dean vinket spillet videre, og signaliserte at det hadde vært skulder mot skulder, slik det også så ut på TV-bildene.

– Vi kunne og burde hatt et straffespark etter min mening, sa Dyche til straffe.

– Vi gikk til pause og lå under 1-0, og måtte klø oss litt i hodet etter å ha gitt bort et billig mål etter min mening. Etter pause startet vi veldig bra, men så fikk de kontroll på kampen og scoret sitt andre. Når du ligger under 2-0 er dette et tøft sted å være, men vi holdt det gående helt til slutt, så jeg er veldig fornøyd med mentaliteten, sier Burnley-manageren.

Resultatet gjør at Liverpool topper tabellen med seks poeng og 5-0 i målforskjell. Søndag spilles tre kamper. Southampton - Manchester United, Wolverhampton - Tottenham og Arsenal - Chelsea.