Den utlånte unggutten var uheldig med avgjørende selvmål

Sepp van den Berg var veldig uheldig i tirsdagens kamp.

18. aug 2021 kl 14.24Arild Skjæveland

Liverpools 19 år gamle forsvarsspiller Sepp van den Berg er denne sesongen tilbake i Preston, der han gjorde sakene sine bra på utlån forrige sesong.

Nederlenderen ble hentet til Liverpool som midtstopper i 2019, men spilte i en høyre vingback-rolle i tirsdagens kamp mot Huddersfield.

I den kampen var han også veldig uheldig. Det sto målløst i kampen da det gjensto 15 minutter, og Huddersfield kom gjennom med keeper. Da kom også van den Berg stormende tilbake for å hjelpe til, men en touch fra Huddersfields angriper gjorde at van den Berg fikk den rett i beina, og ballen gikk forbi den danske målvakten Daniel Iversen i Preston-målet.

Det var kampens eneste mål, og ble helt avgjørende.

Får støtte av manageren

19-åringen var veldig uheldig, og selvmålet var selvsagt tema på pressekonferansen etter kampen.

– Det var bare et lite sekunds uoppmerksomhet da de klarte å komme gjennom. Jeg synes synd på Sepp, for jeg føler at han gjorde det veldig bra i kampen, sier manager Frankie McAvoy ifølge Liverpool Echo

– Når alt kommer til alt, har Sepp kommet løpende for å dekke opp, og dessverre styrte han ballen inn i eget nett. Noen ganger er fotballen urettferdig. Når du gjør ditt beste, gjør du alt for å vinne poengene og kampene, og det motsatte kan skje. Spesielt når det står 0-0, med litt kvalitet eller en feil, sier han.

Preston har tapt sine tre første kamper i Championship denne sesongen, og ligger helt sist. Utlånte van den Berg har spilt i alle kampene så langt.