– En tøff motstander, men vi er ikke i så verst form vi heller

Jürgen Klopp ser virkelig frem til kveldens kamp mot Chelsea.

28. aug 2021 kl 13.54Jens Bessesen

– Jeg forventer en god kamp. Begge lag er godt organisert. Det blir en hard kamp, og dette er en av kampene jeg ville sett selv om jeg ikke var involvert, sier Jürgen Klopp før møtet med Chelsea. 

Kveldens motstander er regjerende Champions League-mester, og de har åpnet sesongen med to strake seiere i Premier League i tillegg til at de har løftet Supercup-trofeet. Også Liverpool har fått en god start på sesongen. Med 5-0 i målforskjell og seks poeng ligger lagene helt likt på tabellen.

– En tøff motstander, men vi er ikke i så verst form vi heller, sier Klopp.

Hyller Tuchel

Han er svært imponert over jobben landsmannen har gjort etter at han tok over Chelsea. 

– Chelsea vant Champions League forrige sesong og spilte en svært god andre halvdel av sesongen. Tuchel har utviklet dem i riktig retning, sier Klopp.

Han mener Tuchel har gjort en strålende jobb i London.

– Jeg var aldri i tvil om at han ville lykkes der, men jeg tror ikke en gang han trodde det ville skje så fort. Det de klarte forrige sesong var veldig fortjent. Thomas er en eksepsjonell manager og trener, som har all min respekt, sier Klopp.

Tøft å komme til Anfield

Chelsea-manageren sier på sin side at han og laget også vil komme til Anfield med masse respekt for motstanderen.

– Hver gang du spiller på Anfield mot Liverpool er det en av de tøffeste utfordringene du kan møte i europeisk fotball, sier Tuchel.

Han er spent på hvem som ser best ut etter at begge lag har startet sesongen godt.

– Vi må kjempe fra første minutt for å få et godt resultat, men det blir knalltøft. Resultatet vil ikke definere sesongen, men det er i disse kampene vi virkelig vil bevise noe, sier han.

Liverpool - Chelsea spilles lørdag 18.30. Alt om kampen - både før, under og etter - får du på liverpool.no.