Oppsettet er klart: Liverpool starter og avslutter gruppespillet mot AC Milan

Datoene er satt for Liverpools kamper i Champions League-gruppespillet.

27. aug 2021 kl 22.21Jens Bessesen

Kampoppsettet for gruppespillet i Champions League er nå klart, og et nytt format på oppsettet gjør at man nå avslutter mot den samme motstanderen man åpnet gruppespillet mot. 

Det betyr at Liverpool skal møte AC Milan i den første og i den sjette og avgjørende kampen i gruppespillet. Liverpool åpner med å ta imot italienerne på Anfield onsdag 15. september. 

Tirsdag 28. september går turen til Portugal for å møte Porto. Det blir ny bortekamp mot Atletico Madrid tirsdag 19. oktober.

Onsdag 3. november kommer Atletico til Anfield, mens hjemmekampen mot Porto spilles onsdag 24. november. Siste kamp spilles på San Siro i Milano tirsdag 7. desember.

Hele oppsettet: 

Liverpool - AC Milan, onsdag 15.9
Porto - Liverpool, tirsdag 28.9
Atletico Madrid - Liverpool, tirsdag 19.10
Liverpool - Atletico Madrid, onsdag 3.11
Liverpool - Porto, onsdag 24.11
AC Milan - Liverpool, tirsdag 7.12

Tøff gruppe

Da trekningen av gruppespillet var ferdig, sa Jürgen Klopp at han ser frem til noen spennende oppgjør utover høsten.

– Jeg lo, skal jeg være ærlig. Ganske høyt også. Dette er selvsagt en tøff gruppe, var den umiddelbare reaksjonen til Liverpool-manageren.

– Dette er Champions League, så slik er det. Du må spille mot de beste lagene i Europa, og noen av dem havnet i vår gruppe!

– Jeg vet ikke hvor mange ganger vi har møtt Porto tidligere, men de vil vente på oss. Vi har litt å hevne mot Atletico, og vi kan se tilbake på historiske oppgjør mot AC Milan, sa Klopp til Liverpoolfc.com.

– Våre supportere har noe å se frem til. Vi ser i alle fall frem til disse kampene.