– Er kona fornøyd, blir livet bra

Slik forklarer Alisson Becker hvorfor han fortsetter karrieren i Liverpool.

4. aug 2021 kl 18.50Einar Kvande

Alisson Becker signerte i dag en ny seksårskontrakt med Liverpool, og uttalte i den forbindelse at valget var meget enkelt. Nå forklarer den brasilianske målvakten hvorfor han velger å binde seg til Liverpool FC helt frem til han er blitt 34 år gammel.

– Når du blir eldre, og stifter familie, begynner du å tenke mer på familien enn på deg selv. Men du må selvsagt også tenke på din yrkeskarriere, uttaler Alisson til Liverpoolfc.com.

– Som profesjonell fotballspiller var dette det beste valget jeg kunne ta. Det var den samme avgjørelsen som jeg tok da jeg kom hit.

– Etter at jeg kom hit har jeg vunnet trofeer med dette utrolige laget og denne utrolige spillergruppen. Jeg har utviklet meg både som fotballspiller og som menneske, på så mange vis.

– Det handler også om familien. Er kona fornøyd, blir livet bra. Det har jeg lært meg. Min kone er veldig lykkelig her i England. Hun er lykkelig sammen med barna og meg. Vi har funnet en mening med livet her, og jeg er veldig, veldig glad for at jeg skal fortsette å spille i Liverpool-drakten.