– Hver gang jeg ser noen signere en ny avtale blir jeg glad

Jordan Henderson ble den sjette førstelagsspilleren som signerer ny kontrakt denne sommeren.

31. aug 2021 kl 11.46Einar Kvande

Jordan Henderson signerte tirsdag en ny langtidskontrakt med Liverpool, som vil holde ham på Anfield frem til han er 35 år gammel, sommeren 2025. Dette er en forlengelse av avtalen Liverpool-kapteinen hadde med klubben fra før med to år.

Henderson kom til klubben for ti år siden, og det er nå seks år siden han tok over som klubbens kaptein etter legenden Steven Gerrard. Han har ledet Jürgen Klopps mannskap til trofeer både i Champions League og Premier League. 

Hendo ble den sjette førstelagsspilleren i rekken til å signere ny kontrakt i sommer. Tidligere har sentrale spillere som Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Alisson Becker, Virgil van Dijk og Andy Robertson satt navnetrekket seg på nye avtaler med Liverpool.

Fortjener alt de har fått

– Jeg er stolt av alle guttene. Hver gang jeg ser noen signere en ny avtale blir jeg glad, sier 31-åringen til Liverpoolfc.com.

– Disse spillerne har gjort det bra, og fortjener alt de har fått, sier Hendo om de fem andre som har signert nye avtaler.

– Jeg er glad på vegne av alle fem. Forhåpentligvis blir det flere spillere som signerer i nær fremtid, fortsetter han.

– De fortjener som sagt alt de har fått, for jeg vet hvor hardt de har jobbet. Jeg vet hva de gir til denne fotballklubben hver dag. De fortjener å være her så lenge som mulig.

– Jeg håper det gode samholdet i denne gruppen vil ta oss enda lenger, slik at vi kan nå nye høyder.

Mohamed Salah er antagelig den neste i rekken som Liverpool-ledelsen forsøker å komme til enighet med om en ny avtale.