Henderson har signert fireårskontrakt

Jordan Henderson har bundet seg til Liverpool FC frem til sommeren 2025.

31. aug 2021 kl 10.37Einar Kvande

Liverpool FC bekrefter at Jordan Henderson har signert en ny kontrakt med klubben. Kapteinen signerte de nødvendige papirene på AXA Training Centre tirsdag.

– Dette er en ære, og jeg er stolt over å fortsette reisen jeg har vært på her, sier Henderson i en kommentar.

– Det var godt å endelig få dette unna, så jeg bare kan konsentrere meg om fotballen og se fremover. 

– Jeg er selvsagt en annen spiller og person enn den som først kom inn porten her. Jeg har lært mye og vokst mye i min tid her, og det har jeg mange å takke for.

– Jeg har elsket hvert minutt her, selv når jeg ser tilbake på de tøffe tidene. Jeg nyter å være en del av denne fotballklubben. Jo lenger jeg er det, jo bedre egentlig. Jeg ønkser å være her så lenge som mulig. Det har jeg alltid sagt.

– Det er fantastisk for meg og min familie at vi får fortsette denne reisen, og jeg håper at fansen og klubben føler det på samme måten.

10 år i Liverpool

Henderson har vært 10 år i Liverpool, etter at han kom fra barndomsklubben Sunderland. Han har spilt 394 kamper for de røde, og har gjort 30 mål. Han var med på å vinne ligacupen på Wembley i 2012, under Sir Kenny Dalglish sin ledelse, og har siden vunnet både Premier League, Champions League, UEFA Supercup og klubb-VM med Liverpool.

– Hvert år er en stor ufordring. Den viktigste sesongen ligger foran oss. Jeg er like sulten på suksess som jeg alltid har vært, sier 31-åringen.

– Jeg er like sulten som da jeg gikk inn dørene her for 10 år siden. Jeg ønsker å bevise for folk at jeg fortjener å være i denne fotballklubben, og vil gi absolutt alt hver eneste dag for denne klubben, for fansen og for hver eneste person i denne bygningen.