Liverpool vant 4-1 i «hemmelig» treningskamp mot Aston Villa

Thiago og Henderson spilte 80 minutter.

16. aug 2021 kl 14.21Arild Skjæveland

Dagen etter at Liverpool hadde slått Norwich City 3-0 i sesongpremieren, var en rekke førstelagsspillere i aksjon i en «hemmelig» treningskamp mot Premier League-motstand på Anfield.

Kampen gikk for lukkede dører, og Aston Villa var motstander. De røde har flere spillere som kom sent tilbake til pre-season etter deltakelse i EM, og flere reagerte kanskje på at spillere som Jordan Henderson og Thiago Alcantara ikke var med til Carrow Road.

Liverpool Echo rapporterer at de begge startet, og spilte 80 minutter mot Aston Villa på søndag.

Vant 4-1

Thiago mistet deler av pre-season på grunn av en skade i låret, og Jordan Henderson kom sent tilbake etter å ha spilt EM-finale med England.

Divock Origi satt på benken på Carrow Road, men kom ikke på banen. Han var også involvert mot Aston Villa. Klubber som Wolverhampton, Crystal Palace og West Ham vurderer å hente belgieren før overgangsvinduet stenger.

Liverpool vant kampen 4-1. Origi scoret ett mål, og det samme gjorde Neco Williams, Kaide Gordon og Curtis Jones. Jones var uaktuell mot Norwich etter hodeskaden han fikk i pre-season, men spilte her. Gordon var heller involvert med førstelaget enn å spille for U23 eller U18 denne helgen.