Ingen tegn til Shaqiri på trening

Et tegn på at sveitseren er på vei bort fra Liverpool?

17. aug 2021 kl 23.02Jens Bessesen

En av spillerne som har en langt fra trygg fremtid i Liverpool er Xherdan Shaqiri. Sveitseren uttalte tidligere i sommer til en italiensk avis at han ønsker seg en ny utfordring, og at han har sagt ifra til Liverpool om dette. 

– Jeg har sagt til Liverpool at jeg ønsker meg en ny utfordring. De aksepterte avgjørelsen min og kommer til å vurdere budene som kommer, sa Shaqiri til italienske Corriere dello Sport i slutten av juli.

Ikke i troppen

29-åringen har to år igjen av kontrakten med Liverpool, men det ser mer og mer ut til at den ikke blir fullført. Shaqiri var ikke i troppen da Liverpool serieåpnet med å slå Norwich i helgen, og han var heller ikke å se på tirsdagens treningsbilder.

I forrige uke meldte transferjournalist Fabrizio Romano at Shaqiri har kommet til enighet med den franske klubben Lyon, men at franskmennene ikke har klart å komme med en overgangssum Liverpool kan akseptere.

Liverpool ønsker seg mer enn de drøye 5 millionene pund Lyon har lagt på bordet. Tidligere i sommer skal Liverpool ha ønsket seg 15 millioner, men dette kravet skal ha blitt noe redusert.

Phillips var med

Nat Phillips er en annen spiller som blir linket bort fra Liverpool, og flere kolleger i Premier League skal være interessert i en overgang.

Foreløpig er det imidlertid ikke noe som tyder på at helten fra vårsesongen har kommet til enighet med noen andre, og tirsdag var han å se i godt humør på treningsanlegget i Kirkby.

Også Loris Karius var på trening i dag. Tyskeren har så langt ikke klart å finne seg en ny klubb. Han har et snaut år igjen av kontrakten.

PÅ TRENING: Nat Phillips i prat med Jürgen Klopp.

PÅ TRENING: Nat Phillips i prat med Jürgen Klopp.