Løper på gress igjen etter den stygge kneskaden

Stortalentet måtte gjennom samme operasjon som Virgil van Dijk. Nå er han tilbake i løpetrening.

31. aug 2021 kl 15.02Einar Kvande

Neil Jones i Goal og Ian Doyle i Liverpool Echo var til stede på kampen og beskrev scenene som utspilte seg da spisstalentet Layton Stewart gikk etter en ball og fikk en motstander oppå seg etter at han hadde landet i en U23-kamp mellom Liverpool og West Ham den 13. mars i år.

18-åringen måtte ha oksygentilførsel da han mottok behandling ute på banen. Flere medlemmer fra støtteapparatet hjalp til med å bære Stewart av banen med en stygg kneskade.

Stewart fikk avrevet fremre korsbånd i høyre kne, og måtte gjennom samme operasjon som Virgil van Dijk. Operasjonen ble også utført av den samme kirurgen i London som opererte både nederlenderen og stopperkollega Joe Gomez.

Fikk ny kontrakt i mai

Nå kommer nettstedet This is Anfield med positive nyheter om Stewart. Etter fem måneder med rehabilitering er nå 18-åringen tilbake i løpetrening.

– Det føles godt å ha fotballsko på beina og være i stand til å løpe på gress igjen, skrev Stewart på sin Instagram-story mandag.

Stewart er et spisstalent utenom det vanlige, og scoret 17 mål på 18 kamper før skaden han fikk i 1-1 kampen mot West Ham. Trass i den alvorlige skaden valgte Liverpool å gi ham en ny langtidskontrakt i mai.

Nå har tenåringen håp om være tilbake i spill innen nyttår.