Manageren trekker frem to mann han er spesielt godt fornøyd med

To spillere som sjelden stjeler overskriftene fikk fortjent ros av sjefen etter dagens kamper mot Bologna.

5. aug 2021 kl 21.41Einar Kvande

Den ene som Jürgen Klopp trekker frem er matchvinneren i kamp nummer to. Den andre er en sideback.

– Kostas var veldig, veldig god i dag. Det må jeg si. Det er sant. Han spilte bare i 45 minutter, men det er greit. Owen Beck fikk 15 minutter, og det er også greit, uttaler Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettside.

– Taki har hatt en god preseason. Det er også veldig, veldig sant. 

– Jeg har også sett kvalitetene til Shaqiri, og alle slike ting. Det er bra. 

– Vi har midtstoppere tilbake, som får spille fotball igjen. Du kunne se Joey slå lange baller fra venstre mot høyre, og fra høyre mot venstre. En fin liten egenskap. Det er bra. Vi kan kanskje vende spillet enda raskere på den måten.

– Det har gått lang tid, og flere av spillerne kom tilbake sent, så vi må bli vant til hverandre raskt, for å sørge for at vi er klare for sesongen. Vi forbereder oss ikke bare til Norwich-kampen, men til hele sesongen. Vi får se hvem som er i form med tanke på neste uke.

To treningskamper gjenstår

– Vi har to treningskamper til som skal spilles. Jeg gleder meg til dem. Jeg hører de er nesten helt utsolgt. Vi kan bare selge 75 prosent av kapasiteten, om jeg ikke tar feil. Det blir uansett den beste stemningen, med flest folk på tribunene, på 18 måneder eller så. Jeg gleder meg, og jeg håper folk ser frem til dette.

– La oss spille disse to kampene. Vi er hvor vi er. Døm oss ut fra det. Vi skal bruke dette, og stå på videre.

Kampene som Klopp snakker om er selvsagt treningskampen mot Athletic Bilbao på søndag og mot Osasuna mandag kveld. Begge spilles på Anfield.