Klopp hyller Karsten Warholm

Jürgen Klopp svært begeistret over nordmannens prestasjon i OL.

5. aug 2021 kl 11.04Jens Bessesen

Jürgen Klopp var en av de som virkelig lot seg begeistre over Karsten Warholms OL-bragd. Nordmannen slo til med ny verdensrekord på 45,94 på 400 meter hekk, og tok dermed med seg gullmedaljen fra Tokyo. 

Og det er ikke bare hjemme i Norge Warholm blir hyllet. Da Liverpool-manager Klopp ble intervjuet av tv-stasjoner fra en rekke land onsdag, brøt han ut i jubel da TV 2 dukket opp på skjermen. 

– Norge! Gratulerer. Løpet var helt utrolig, utbrøt Klopp ifølge kanalen.

– Fantastisk

Fra før er det kjent at Klopp har sans for en annen norsk OL-helt, Ole Einar Bjørndalen. Nå har han fått enda en favoritt. 

– Jeg er opprømt, nesten helt gal. OL er mitt favorittarrangement, jeg elsker alt ved det. Og at en norsk fyr skulle vinne...

– Altså, jeg visste at han allerede hadde verdensrekorden og at han var god, men måten han vant løpet på. Han virker som et skikkelig talent, sier Klopp til TV 2.

– Vanligvis når en nordmann vinner, så har han ski på beina. Denne gangen hadde ikke nordmannen det, og jeg elsket det, sier Klopp. 

Tyskeren likte også hvordan Warholm fremstod etter løpet.

– Han tok seg god tid med tysk TV etter løpet. Der fremsto han som veldig selvsikker, med god grunn, men han var også hyggelig og høflig. Han er en virkelig god ambassadør for Norge, sier Klopp og legger til at 25-åringen er en fantastisk person.