Nat Phillips har signert ny fireårskontrakt (!) med klubben

Liverpool FC bekrefter at midtstopperen har bundet seg til klubben til 2025.

31. aug 2021 kl 18.03Arild Skjæveland

Nat Phillips har blitt linket bort fra Liverpool hele sommer, og så sent som i dag, på «Transfer Deadline Day», har det blitt meldt at han kan være på vei ut.

Det skjer ikke, og tirsdag kveld bekrefter klubben at han har signert en ny langtidskontrakt. Det er snakk om fire nye år, og binder ham til Anfield frem til 30. juni 2025. 

Forrige sesong spilte han 20 kamper for klubben, og spilte en veldig viktig rolle da de helrøde sikret tredjeplassen etter en sterk avslutning på sesongen. I sommer har Liverpool fått tilbake Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip fra langtidsskader, samtidig som Ibrahima Konaté ble kjøpt fra RB Leipzig. Det var derfor forventet at han ville forlate klubben, etter interesse fra flere Premier League-klubber, men nå har han i stedet signert en ny langtidskontrakt.

David Lynch rapporterer at avgjørelsen om å gi ham ny kontrakt kom etter at det ikke kom noen bud som LFC anså som gode nok til å akseptere for 24-åringen, og vil heller belønne ham med en ny kontrakt med høyere lønn.

– Jeg er glad for at klubben vil ha meg med videre

Phillips har gitt et intervju med klubbens nettsider etter at kontrakten var signert.

– Etter fjorårssesongen, er det veldig fint å bli belønnet av klubben. Jeg er glad for å kunne bli, og være tilgjengelig dersom klubben trenger meg igjen. Jeg er spent på det neste kapitelet, og bare se hva som skjer, sier han.

– Det er fint at klubben har gitt meg den anerkjennelsen, og forhåpentligvis kan jeg bidra med mer av det samme uansett hvilke sjanser jeg får.

– I sommerferien har jeg hatt litt tid til å reflektere over hva som skjedde forrige sesong, og hvordan det endte. Det kan jeg være stolt over – men som jeg har sagt i tidligere intervju, så ønsker jeg ikke å dvele med det for mye, og du ønsker å se fremover og fortsette i en positiv retning.

– For alle som spiller for Liverpools førstelag, er det noe som forandrer livet ditt, og for meg var det det samme. Det har også gjort at jeg fikk denne muligheten også, sier han.