Klopp har fått en angriper mer å rutte med foran møtet med AC Milan

Liverpool-angriper tilbake i trening etter skade.

14. sep 2021 kl 18.18Einar Kvande

Takumi Minamino var tilbake i trening med sine lagkamerater i Liverpool i dag, og selv om det fortsatt ikke var noe å se til Roberto Firmino virker det som en potensiell angrepskrise er blitt avblåst inntil videre.

Minamino fikk en muskelskade mens han var med det japanske landslaget, og reiste umiddelbart hjem til Liverpool fordi han var uakteull til Japans VM-kvalifiseringskamp mot Kina i forrige uke. Angriperen var ikke i troppen til kampen mot Leeds, men kan nå være aktuell for en plass på innbytterbenken i Champions League-oppgjøret mot AC Milan i morgen kveld.

Firmino, som ble byttet ut med en hamstringskade like før pause i kampen mot Chelsea, er altså fortsatt ikke tilbake i trening sammen med resten av laget. Det er heller ikke reservebacken Neco Williams.

Divock Origi var ikke i kamptroppen mot Leeds på søndag, men trente som normalt med resten av laget i kveld. Dermed skulle Jürgen Klopp ha tilstrekkelig back up til angrepsrekka bestående av Sadio Mané, Diogo Jota og Mohamed Salah, selv om både Firmino og Harvey Elliott er ute med skader mot AC Milan.

Tenåringene Conor Bradley og Kaide Gordon trente også med førstelaget tirsdag kveld, men kun førstnevnte er tatt med på Liverpools B-liste foran onsdagens kamp.