Liverpool-spiss reiser hjem etter å ha blitt skadet

Den sårbare angrepsrekka til Liverpool har mistet enda en mann foran kampen mot Leeds om åtte dager.

4. sep 2021 kl 10.13Einar Kvande

Jamie Carragher og mange andre mener at Liverpool burde styrket angrepsrekka med en ny spiller i sommer, og nå har kritikerne fått vann på mølla etter at det japanske fotballforbundet lørdag morgen meldte at Takumi Minamino forlater det japanske landslagets base og reiser hjem til Liverpool på grunn av en skade.

Minamino forlater landslaget fordi han er uaktuell til Japans VM-kvalifiseringskamp mot Kina på tirsdag. Liverpool-spissen var heller ikke involvert da Japan slo Oman 1-0 på torsdag.

– Jeg er skuffet over at Liverpool ikke hentet inn en angriper. Det må jeg si. Jeg mener de er litt tynt besatt i angrepet, og er avhengige av at alle holder seg skadefrie, noe som er så godt som umulig egentlig. Jeg tror de vil slite, men det skal sies at Liverpools tre på topp er robuste, uttalte tidligere Liverpool-stopper Jamie Carragher så sent som i går.

Liverpool Echo forstår det slik at Minaminos skade ikke er alvorlig, men med Roberto Firmino også skadet, vil Jürgen Klopp kun ha kvartetten Mohamed Salah, Sadio Mané, Diogo Jota og Divock Origi tilgjengelig på Elland Road.

Jotas Portugal har to landskamper igjen å spille de kommende dagene. De spiller privatlandskamp mot Qatar i Ungarn i kveld, mens de skal til Aserbajdsjan for å spille VM-kvalifiseringskamp på tirsdag. Mané skal ut i VM-kvalifiseringskamp for Senegal i Kongo på tirsdag, mens Salah spiller VM-kvalifiseringskamp i Gabon i morgen. Det er bare å krysse fingrene for at den viktige trioen ikke blir skadet i disse kampene.