Caoimhín Kelleher vokter buret på tirsdag

22-åringen får en sjelden start i ligacupen.

20. sep 2021 kl 22.07Øystein Tronstad

Når Alisson Becker er foran deg i køen blir det ikke mye spilletid, men Caoimhín Kelleher har vært overbevisende de gangene han har sluppet til.

I dag bekreftet Pepijn Lijnders at iren vil stå i mål mot Norwich tirsdag kveld.

– Hvis dere vil snakke om laguttaket må dere forstå vår måte, vår identitet og vår kultur, sa Lijnders da han møtte pressen.

– Vi ønsker å kjempe i hver kamp og i disse intense periodene, hvor du spiller hver tredje dag, er det svært viktig å beskytte spillerne fordi det er høy risiko når du spiller igjen og igjen og igjen.

SPILLEREN MANGE VIL SE: Kaide Gordon er bare 16 år, men får allerede forventingene til å bygge seg opp før en kveldskamp i ligacupen.

SPILLEREN MANGE VIL SE: Kaide Gordon er bare 16 år, men får allerede forventingene til å bygge seg opp før en kveldskamp i ligacupen.

I 2020/21-sesongen fikk unge Kelleher to Premier League-kamper og to oppgjør i Champions League. Det gikk såpass fint at flere supportere mener at 22-åringen er klar til å ta over andrekeeper-rollen fra 12 år eldre Adrián.

Bredden i troppen vil bli brukt

I tillegg vet vi at det vil bli rotert videre på laget. Curtis Jones er lovet en startplass, mens Thiago Alcântara, Trent Alexander-Arnold, Roberto Firmino og Neco Williams fortsatt er uaktuelle.

Laget som slo Crystal Palace lørdag, hadde fem endringer fra det som beseiret AC Milan på onsdag. Etter at ligacupen er unnagjort venter en tur til London og Brentford kommende lørdag.

– Vil du kjempe på den måten vi ønsker å spille på, med å jage motstanderen og ha friske bein, hode, hjerte og lunger, da er det viktig å bruke energikildene, spillerne som kommer inn og inspirerer resten med sitt spill.

– Det kommer vi til å gjøre i morgen, og det er det vi har gjort den siste uka, poengterer Lijnders.