Farke lover et tøffere og styggere Norwich

Norwich-treneren fokuserer på tette igjen bakover, og at laget skal bli hardere å møte.

20. sep 2021 kl 18.36Øystein Tronstad

– Vi må være tøffere å spille mot. Vi trenger mer stål, og vi må være styggere. For selvtilliten vår trenger vi et resultat. Det er viktig å fokusere på Liverpool, og sørge for at vi forbedrer oss, sier Daniel Farke til Canaries.co.uk.

– Det kommer ikke til å bli så enkelt i morgen fordi vi vil gjøre noen endringer, og jeg ønsker også å lære litt mer om laget mitt for veien videre, men jeg vil at vi skal være der med en god prestasjon og et godt resultat.

Der Liverpool har startet sesongen godt, er Norwich i trøbbel allerede. 15 strake Premier League-tap under Farkes ledelse er ny ligarekord.

– Du kan argumentere for at vi har vært litt uheldige og har møtt motstandere av høy kvalitet, men fakta viser at vi slipper inn for mange mål. Her må vi forbedre oss, og det er hovedfokus.

Seriestarten har gitt 0-3 mot Liverpool, 0-5 mot Manchester City, 1-2 mot Leicester, 0-1 mot Arsenal og sist 1-3 mot Watford. Ligacupens 2. runde var dog en opptur. Unge Josh Sargent og Christos Tzolis scoret to ganger hver da Bournemouth ble slått 6-0 24. august.

– Slipper vi inn tre mål i hver kamp kan vi ikke vinne noe på dette nivået. En ting vi må gjøre er å forsvare vårt eget mål bedre.