Firmino kan miste tre kamper

Flere Liverpool-spillere sliter med småskader.

6. sep 2021 kl 22.01Jens Bessesen

Roberto Firmino måtte ut med en skade like før pause i kampen mot Chelsea for ni dager siden. Signalene fra Jürgen Klopp etter kamp var at skaden ikke var alvorlig, noe som ble meldt av flere journalister etter at de første undersøkelsene ble gjort dagen etter kampen.

For en uke siden ble det meldt at brasilianeren trolig ville være ute i et par uker med hamstringskaden, men det kan se ut til å bli litt lenger enn først antatt. Liverpool Echo skriver at ytterligere undersøkelser skal gjøres og at man vil få mer konkrete svar senere i uken. 

Det virker uansett som Leeds-kampen kommer for tidlig for Firmino, og ifølge Echo er kampene mot AC Milan og Crystal Palace neste uke også i fare.

Flere kjemper for å bli klare

De fleste spillerne som er aktuelle for å starte mot Leeds er foreløpig friske og raske. Unntakene er Firmino og Harvey Elliott, som har dratt hjem fra U21-samling på grunn av en skade. 

Mandag kom det gode nyheter om 18-åringen. Skaden skal ikke være alvorlig, og han kan bli klar til Leeds-kampen. 

For reserven Takumi Minamino er kan det se ut som Leeds-kampen ryker, mens det ikke har kommet noe nytt om Neco Williams og James Milner den siste uken.