Klopp avslører det eneste problemet med å trene Liverpool

Jürgen Klopp nyter Liverpool-jobben, men det er langt fra et «normalt liv».

3. sep 2021 kl 15.47Øystein Tronstad

– Når kontrakten min i Liverpool er over, uansett hva det blir til, må jeg først finne ut hvordan det er å leve et «normalt liv» igjen. Et år fri, jeg har aldri hatt det, sier Jürgen Klopp til RTL/NTV.

Tyskeren har kontrakt med de røde frem til 2024, og mye tyder på at Klopp da vil ha fullført prosjektet han påbegynte i 2015. Det vil da være hans lengste trenerjobb, og Klopp forteller at han nyter jobben.

– Det eneste problemet er at, i denne jobben, har du aldri fri. Ingen sjanse til å skru helt av. Må jeg virkelig ha det sånn til jeg blir gammel?

54-åringen ble intervjuet i forbindelse med det tyske landslagets VM-kvalifiseringskamper. Det er en jobb han til stadighet har blitt koblet til, men 1. august steg tidligere Bayern München-trener Hansi Flick inn i rollen.

Vag om tyske koblinger

– Det er hyggelig at jeg blir spurt om det igjen og igjen, sier Klopp som ikke ville si for mye om landslagsjobben eller en retur til Bundesliga.

– Jeg vil gjerne kunne gå på stadion i Dortmund uten at noen tenker: 'Å, det ville være fint hvis han ville komme tilbake'.

I dag vil Klopp returnere til Signal Iduna Park i Dortmund for å motta «German-British #Freundship Award», som den aller første mottakeren av prisen.