– Det kan hende jeg takler Gary Neville, og han er på laget mitt!

I helga vil Jamie Carragher og Gary Neville være lagkamerater ute på banen.

3. sep 2021 kl 14.27Øystein Tronstad

Mens det spilles viktige landskamper i helga, vil flere kjente personligheter delta i en veldedighetskamp på Etihad Stadium.

Ikke minst betyr det at tidligere Liverpool-profiler som Jamie Carragher, David James og Jamie Redknapp, vil spille på lag med Manchester United-helter som Paul Scholes, Wayne Rooney og Gary Neville.

– Det kan hende at jeg takler Gary Neville, og han er på laget mitt! Noen må ta han på et eller annet tidspunkt. Jeg skal la resten av verden forsøke, og hvis ingen har fått tatt han, da gjør jeg det til min oppgave for dagen, sier Jamie Carragher til The Independent.

TRE VIDT FORSKJELLIGE STJERNER: Mark Wright, Sir Mo Farah og Jamie Carragher på fotballtrening.

TRE VIDT FORSKJELLIGE STJERNER: Mark Wright, Sir Mo Farah og Jamie Carragher på fotballtrening.

43-åringen, som fikk 737 kamper for Liverpool, ser frem til dagen og å kunne bidra på denne måten.

– Det blir fint å ta på seg fotballskoene igjen. Det er en flott kamp som fører mange ulike mennesker sammen.

Utsolgt veldedighetsoppgjør

Soccer Aid for UNICEF spilles lørdag mellom England og Soccer Aid World XI FC. Kampen er utsolgt og inntektene går blant annet til UNICEFS arbeid for barn, og spesielt nå knyttet til korona. 

Det engelske laget ledes av Sven-Göran Eriksson, Robbie Willams, Micah Richards og David Seaman. I tillegg til de nevnte profilene finner vi navn som tidligere Liverpool-spiller Joe Cole og løpefenomenet Sir Mo Farah. 

Harry Redknapp, Judy Murray og tidligere Liverpool-spiss Robbie Keane vil ha ansvar for verdenslaget med kjente fotballnavn som Roberto Carlos, Patrice Evra, Clarence Seedorf og sprinter Usain Bolt. Norske Ingrid Moe Wold har også fått plass her.

Småskuffet over overgangsvinduet

Etter en rolig deadline day er Carragher skuffet over at klubben i hans hjerte ikke fikk inn en offensiv spiller.

NORGES VERDENSREPRESENTANT: 31-årige Ingrid Moe Wold fra Toten, som spiller for Everton, er med for verdenslaget.

NORGES VERDENSREPRESENTANT: 31-årige Ingrid Moe Wold fra Toten, som spiller for Everton, er med for verdenslaget.

– Jeg tenker at Liverpool ser litt tynne ut i angrep og de må holde alle skadefrie, noe som ikke er umulig heller. Jeg tror at de vil slite, men de er veldig robuste, Liverpools front-trio.

I tillegg kommer Afrikamesterskapet for nøkkelspillere som Sadio Mané og Mohamed Salah. Carragher skulle gjerne sett et alternativ som var bedre enn Divock Origi og Takumi Minamino.

– Jota er også en mulighet og han var et stort savn for Liverpool forrige sesong, han mistet rundt fire måneder med en kneskade.

Gary Neville, som i likhet med «Carra» jobber for Sky Sports, føler at Liverpool ikke helt er det samme laget som vant ligagullet for to år siden.

– Men jeg tenker ikke at de har momentum med seg for øyeblikket. De har nådd et platå. Jeg føler ikke at Liverpool kan endte først. Jeg tror ikke de vil komme over United dette året.