Carragher tror at Liverpool kjøper én spiller til

Den tidligere Liverpool-helten kommer med en påminnelse om at klubben driver annerledes enn flere av konkurrentene, men han forventer et nytt fjes før vinduet stenger.

12. aug 2021 kl 20.37Øystein Tronstad

Jeg forstår hvorfor supportere ser på andre klubber og lurer på hvorfor Liverpool ikke gjør mer på overgangsmarkedet, sier Jamie Carragher til Liverpool Echo

Mens andre lag setter rekorder er ikke klubblegenden overrasket over Liverpools rolige vindu, fordi klubben har sin måte å jobbe på. Samtidig mener han at dagens styre med Michael Edwards, Jürgen Klopp og Fenway Sports Group (FSG) har vist seg tilliten verdig.

– Det er visse ting som andre klubber gjør, som Liverpool ikke vil gjøre.

DET ER NOEN ALTERNATIVER I TROPPEN: De røde vil heller bygge løsningene selv, fremfor å kjøpe dem dyrt.

DET ER NOEN ALTERNATIVER I TROPPEN: De røde vil heller bygge løsningene selv, fremfor å kjøpe dem dyrt.

– Liverpool vil ikke kjøpe en spiss for £100 millioner om han er 28. Det vil de bare ikke gjøre, det er ikke deres modell, og vi må stole på denne modellen.

Lettere å forsterke i et lag med mangler

Carragher peker på at Liverpool har en ganske stor stall, og at laget ikke har prekære mangler.

– Manchester United hadde noen klare områder som de måtte forbedre, og jeg føler ikke at Liverpool har noen åpenbare plasser som det. Det eneste var midtstopper, og med å hente inn Ibrahima Konaté kan du argumentere for at Liverpool er sterkere på stopperplass enn noen annen klubb i Premier League.

I likhet med Jürgen Klopp antyder Carragher at alternativene og løsningene trolig finnes i troppen fra før av.

– Et supplement til angrepet, men det kan kanskje være Harvey Elliott som har imponert meg i preseason.

MÅ HA ROM FOR NYE SPILLERE: Det er lettere å finne plass til en Jadon Sancho om alternativene heter Greenwood og James, fremfor Mohamed Salah.

MÅ HA ROM FOR NYE SPILLERE: Det er lettere å finne plass til en Jadon Sancho om alternativene heter Greenwood og James, fremfor Mohamed Salah.

– Min eneste bekymring, og det ene som kan stoppe oss fra å vinne ligaen, er om vi kan score nok mål og hjelpe ta presset av Salah og Mané.

– Men igjen, det kan bli Harvey Elliott, om han bidrar med fem eller seks mål i ligaen.

Tror på et kjøp til

Den tidligere midtstopperen har sett en ny forsvarsspiller ankomme, og han tror at Liverpool gir Ibrahima Konaté selskap på nykommerfronten.

– Jeg forventer at en til kommer inn, men det er ingen tvil om at Liverpool har en stor spillergruppe som må trimmes.

– Det vil ikke være verdens ende om Liverpool ikke henter en midtbanespiller eller en angriper, selv om jeg personlig vil se en offensiv spiller.