Scoret nesten fra midtsirkelen i første omgang, og avgjorde generalprøven ved å sette et frispark i krysset!

Porto med to fantastiske scoringer fire dager før de møter Liverpool!

24. sep 2021 kl 23.20Einar Kvande

Tirsdag kveld er Porto vertskap for Liverpool i Champions League, og portugiserne får i tillegg til hjemmebanefordel også en dag med ekstra hvile foran den viktige kampen mot Jürgen Klopps gruppeledere.

De blå og hvitstripede spilte nemlig sin bortekamp mot Gil Vicente allerede i kveld, og de fikk en best mulig start på matchen da Mehdi Taremi gjorde et fantastisk mål allerede etter ni minutters spill.

Teremi vant en 50/50-duell omtrent på midtstreken, avanserte noen meter før han så at vertenes keeper sto langt ute, og sendte i vei et skudd nesten fra midtsirkelen som gikk over Gil Vicente-keeper Ziga Frelih og suste inn i nettmaskene.

Vertene utlignet ved Samuel Lino midtveis i første omgang, like etter at han selv hadde fått et straffespark reddet av Porto-keeper Diogo Costa. Straffesparket kom etter en VAR-avgjørelse der Portos Chancel Mbemba fikk gult kort for hands i straffefeltet.

Vakkert frisparkmål

Porto gjorde fem bytter i løpet av andre omgang, og det var innbytter Sergio Oliveira som gjorde vinnermålet på et vakkert frispark i det 89. minutt.

Portos lag: Diogo Costa, Ivan Marcano, Chancel Mbemba, Wendell, Jesus Corona (Joao Mario 75), Fabio Vieira (Sergio Oliveira 69), Vitinha (Antonio Martinez 69), Mateus Uribe (Francisco Conceicao 84), Mehdi Taremi, Luis Diaz (Pepe 84), Otavio

Reserver: Evanilson, Claudio, Fabio Cardoso.

  • Tre mål var ikke nok