Tre mål var ikke nok

Liverpool U23 kastet bort det som så ut til å bli en sikker seier.

24. sep 2021 kl 22.26Einar Kvande

Liverpool U23 måtte reise tomhendte hjem fra London i kveld, etter at Chelsea scoret et vinnermål dypt på overtid i en kamp i Premier League 2 som blåtrøyene vant 4-3.

Owen Beck sendte gjestene fra Liverpool i føringen tidlig i kampen på Kingsmeadow, da han tok seg forbi flere forsvarsspillere før han satte ballen utagbart i lengste hjørne. Liverpool dominerte kampen fullstendig det første kvarteret, og førte matchen nesten hele førsteomgangen. Men så utlignet Bryan Fiabema fire minutter før pause.

Scoret to ganger på tre minutter

Det så imidlertid ut til å gå mot Liverpool-seier da Mateusz Musialowski gjorde to mål på tre minutter tidlig i annen omgang. 17-åringens første mål på Premier League 2-nivå kom på et langskudd med venstrefoten som gikk lavt i hjørnet. Tre minutter senere gjorde Musialowski sitt andre mål etter at James Norris vant ballen på midtbanen og spilte til Max Woltman, som i sin tur fant Musialowski. Polakken satte denne gangen ballen i mål med høyrefoten.

Chelsea reduserte ved George Nunn, før Joe Haigh utlignet etter 74 minutters spill. Lewis Hall headet så inn vinnermålet fem minutter på overtid!

Dermed kom karer som Conor Bradley og Tyler Morton ned på jorda igjen med et brak, etter at duoen debuterte for Liverpools førstelag i midtuken.

Liverpools lag: Pitaluga, Bradley (Gallacher 63), Clayton, Koumetio, Beck, Morton, Bearne, Norris, Balagizi (Dixon-Bonner 77), Musialowski (Corness 85), Woltman.

Ubenyttet reserve: Hughes.