Trent er fortsatt ikke frisk, men har ikke Covid-symptomer

Trent Alexander-Arnold sto over kampen mot Crystal Palace i helgen på grunn av sykdom, og er heller ikke aktuell for ligacupkampen mot Norwich.

20. sep 2021 kl 14.01Einar Kvande

Tirsdagens ligacupkamp mot Norwich på Carrow Road kommer for tidlig for Trent Aelxander-Arnold, som meldte forfall til helgens kamp mot Crystal Palace bare noen timer før avspark fordi han hadde blitt syk.

– Han tok ansvar og kontaktet legen klokken tolv på kampdagen før kampen mot Palace, fortalte assistentmanager Pepijn Linjders under sin pressekonferanse mandag.

– Det var ikke med lett hjerte han gjorde det, for dette er karer som ønsker å spille hver kamp, selv om de føler seg litt smådårlige eller syke. Men det sier mye om denne gruppen at han tok ansvar og var ærlig om sin egen situasjon.

– Når vi snakker om Trent, må vi også nevne James Milner i samme åndedrag. Han dominerte totalt på høyreflanken mot Palace. Vi ønsket å løse fraværet til Trent ved å benytte en rutinert spiller, men vi får så mye mer enn det i Millie.

– Jeg er så stolt over at vi har disse spillerne, som bare kan gå rett inn i andre sine roller, og at han løser oppgaven slik han gjorde det. 

– Trent har ikke noen koronasymptomer, men vi tester uansett. Han bør være frisk igjen om noen dager, men Norwich-kampen kommer for tidlig, slo Lijnders fast.

To høyrebacker ute kan bety Bradley-debut

Kampen i 3. runde av Carabao Cup kommer også for tidlig for Alexander-Arnolds naturlige erstatter, Neco Williams, som har vært ute med skade hele denne måneden. 

Dermed kan Conor Bradley komme til å få sin førstelagsdebut for Liverpool på Carrow Road i morgen, dersom Milner må tjenestegjøre på midtbanen som erstatter for en skadet Thiago Alcantara.