Vi fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse foran kampen mot Crystal Palace:Firmino spiller ikke, og det er også tvilsomt om Origi blir involvert

Liverpool-manageren kom med en oppdatering rundt skadesituasjonen, og hadde lite nytt å melde når det gjaldt Mohamed Salahs kontraktsforhandlinger.

17. sep 2021 kl 13.11Einar Kvande

Du kan se Jürgen Klopps pressekonferanse foran Crystal Palace-kampen på YouTube, eller du kan lese de viktigste uttalelsene til Liverpool-manageren i denne artikkelen.

Jürgen Klopp er på plass

Om Salahs kontrakt

Jeg har ikke noe nytt å si om det. Jeg er kun opptatt av hvordan han presterer på banen.

Om Palace

De er et skikkelig fotballag. Patrick har en klar ide om hvordan de skal spille og hvordan han skal benytte disse spillerne. Det er utrolig hvor sterke de er fremover på banen. Edouard kom inn og scoret to ganger. Ayew, Benteke, Zaha er alle kvalitetsspillere. Gallagher på midtbanen er et stort talent.

Om laget

Vi må gjøre endringer igjen. Det er klart.

Om Firmino

Han er ikke klar. Bobby vil ikke starte trening med laget før en gang i neste uke. Da får vi bare vente og se hvordan det går.

Om å spille hver tredje dag

Det er normalt for oss med tre kamper i uken. Søndag, onsdag, lørdag er vanskelig, så du må tenke deg om. Vi har klart oss bra så langt, og guttene har gjort det bra. Vi må gjøre endringer igjen, det er åpenbart.

Om starten på sesongen

Vi har fått en god start. Dersom du vil henge med i toppen så kan du ikke kaste bort poeng. Det er slik det er. Vi må bare stå på videre. Jeg er ikke overrasket over resultatene til de andre lagene.

Om Divock Origi

Han er tvilsom til kampen i morgen fordi han fikk krampe mot Milan på onsdag.

Prestasjonen hans var helt eksepsjonell. Vi spiller mange kamper nå, og vi trener ganske ofte. Han var med oss gjennom landskamp-perioden, så han kunne trene og vise seg frem. Derfor bestemte jeg meg for å starte med ham.

Han hadde en nydelig liten chip til Mo i noe som var et svært viktig øyeblikk. 

Om valgmulighetene på midtbanen

Med den intensiteten vi spiller med kan vi ikke benytte slitne midtbanespillere. Det er veldig gode nyheter at de er alle skadefrie for øyeblikket.

Om Sadio Mane

Sadio ser veldig bra ut. Han ser veldig skarp ut. Det viktigste er antall sjanser han kommer til. Han er i veldig god form, både fysisk og mentalt.

Han vil nå 100 mål snart. Det hadde vært fint om det skjedde i morgen. Han er en eksepsjonell spiller, så det er hva vi forventer av ham.

Om Virgil van Dijk

Jeg vil si at roteringen av ham er noe vi må gjøre på kort sikt. Han kunne ha spilt mot Milan, men jeg ønsket å være fornuftig. Ibou, Joe, Joel har alle hatt skader. Nå må vi sørge for at vi hele tiden har seniorstoppere på banen.

Om Joel Matip

Jeg kan ikke hjelpe folk som ikke ser kvalitetene til Joel Matip. Han har vært uheldig med skader i løpet av karrieren, men han er en stor spiller. En utrolig spiller, så det er veldig bra. Vi trenger den kvaliteten vi har nå, 4-5 klassestoppere. Det er godt å ha så mange i bakhånd og også nødvendig.

Den åpne delen av pressekonferansen er ferdig.