– Folk har glemt hvor god han er

Jürgen Klopp var overrasket over at det ikke kom noen solide bud på Divock Origi i sommer.

16. sep 2021 kl 11.19Jens Bessesen

Mange ble overrasket over å se Divock Origi fra start i onsdagens kamp mot AC Milan. Belgieren har ikke vært i nærheten av spilletid så langt denne sesongen, men denne gangen tok han vare på sjansen og leverte en god kamp før han ble byttet ut etter en drøy time. 

Origi leverte blant annet en strålende målgivende pasning til Mohamed Salah, og han bidro også med flere gjenvinninger etter godt press høyt i banen. 

Da han ble byttet ut kunne det se ut til at han slet med en skade, men etter kampen bekreftet Jürgen Klopp at det kun var snakk om krampe og at Origi er frisk og rask.

Trodde det ville komme bud

Klopp la også til at han ikke var overrasket over at Origi leverte en god kamp. Det han imidlertid er forbauset over, er at ingen klubber kom med et akseptabelt bud på spissen i overgangsmarkedet.

– Det er vanskelig å komme inn i dette laget. I sommerens overgangsvindu trodde alle det skulle komme et skikkelig bud, men folk ser åpenbart ikke nok på fotball, sa Klopp til BT Sport etter kampen.

– Div er en sensasjonell spiss og han gjorde det veldig bra, sa Klopp.

Klopp gjorde flere endringer på laget og skrøt av de fire som kom inn fra sist kamp - Joe Gomez, Naby Keita, Jordan Henderson og Origi. 

– Origi? En fantastisk spiss. Han spilte bra, gjentok Klopp.

– Kunne ha dratt i sommer

På pressekonferansen etter kampen snakket manageren videre om sin 26 år gamle spiss, som for drøyt to år siden var en av de store heltene da Liverpool vant Champions League.

– Han kunne ha dratt i sommer, men fotball er et rart sted. Folk har glemt hvor god han er, sa Klopp. 

Han skryter også av Origis personlighet.

– Han er en herlig fyr og han vil bli sett på som en legende den dagen han drar, sa Klopp. 

– Det er vanskelig å komme inn i laget vårt, men i kveld er jeg veldig glad på hans vegne.