Ingen har tatt kontakt

Rapporter om at Fenerbahce vil forsøke å hente Divock Origi før transfervinduet i Tyrkia stenger om fem dager ser ikke ut til å holde vann.

3. sep 2021 kl 16.32Einar Kvande

I går hevdet tyrkiske medier at Fenerbache vil gjøre et forsøk på å sikre seg Divock Origi før transfervinduet i Tyrkia stenger den 8. september. 

Ingen på engelsk side har rapportert om det samme, og nå melder velinformerte Carl Markham at Liverpool ikke har hatt noen henvendelser fra Tyrkia eller andre steder for Origi.

Det er uansett tvilsomt om Liverpool ville ha gått med på en slik overgang, da Anfield-klubben ikke lenger har mulighet til å hente en erstatter, siden transfervinduet i England stengte for tre dager siden.

Origi vil derfor sammen med Takumi Minamino fungere som back up for stjernespissene Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino og Diogo Jota denne sesongen.

I 2020/21 spilte belgieren bare 181 minutter med Premier League-fotball, men han har fortsatt tre år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben. Det har ikke kommet noen klager fra staben i forhold til spillerens holdninger eller innstilling etter at preseason-treningen startet i sommer.

Angriperen har ikke bedt om å bli solgt. Han er etablert på Merseyside, og vet at det vil være et steg ned på karrierestigen om han forlater Liverpool.