Følges av Premier League-klubber

Fremtiden til Divock Origi er fremdeles usikker.

15. aug 2021 kl 14.40Jens Bessesen

Mange hadde trodd at Divock Origi skulle bli solgt fra Liverpool denne sommeren, men så langt har det vært relativt stille rundt belgieren. Lørdag satt han på benken da Liverpool slo Norwich 3-0 i seriepremieren. 

Med et par uker igjen av overgangsvinduet kan det imidlertid se ut til å bli noe bevegelse rundt 26-åringen. The Telegraph skriver at Origi er på radaren til både Wolverhampton, Crystal Palace og West Ham.

Tidligere i sommer har det også blitt meldt om interesse fra tysk fotball.

Overrasket

James Pearce i The Athletic skrev i forbindelse med lørdagens kamp at han er overrasket over at Origi fremdeles er i klobben. 

«Jeg var overbevist om at han og klubben skulle skille lag i sommer, og det kan fremdeles skje», skriver Pearce og legger til at Liverpool er åpne for å selge spissen dersom prisen er riktig.

Tidligere har det blitt meldt at Liverpool ønsker seg mellom 15 og 20 millioner pund for helten fra Champions League-triumfen i 2019. 

Kan føre til kjøp

Forrige sesong ble en stor skuffelse for Origi, som kun scoret ett mål. Det kom i 7-2-seieren over Lincoln tidlig i sesongen.

«Det føltes som en ond sirkel for ham. Da han spilte slet han fordi han åpenbart ikke hadde noen rytme. Samtidig gjorde han ikke nok til å overbevise Klopp om at han fortjente spilletiden som kunne gitt han den rytmen», skriver Pearce.

Han legger til at han tror Liverpool vil vurdere å kjøpe en ny angrepsspiller dersom det blir salg av Origi.

Xherdan Shaqiri og Nat Phillips er andre spillere som kan bli solgt før vinduet stenger.